Agencija za vođenje poslovnih knjiga

Zašto da se opredelite za nas?

Zato što smo Agencija koja posluje na vašoj adresi ukoliko je to potrebno ili vam putem online računovodstva pružamo savremeno i kreativno računovodstvo uz upotrebu najsavremenijih tehnologija. Agencija LIDER XXI je osnovana 2006. godine, a sada su se stekli uslovi da postojeće usluge upotpunimo online tehnologijama, kako bismo ih podigli na još viši nivo i omogućili da i dalje poslujemo u skladu sa misijom LIDER XXI.

Objedinjujemo osnivanje privrednog subjekta i sve prateće radnje koje su potrebne da bi subjekat započeo sa radom, organizujemo računovodstvo prema zahtevima delatnosti poslovanja, pravimo organizacionu strukturu poslovanja, obavljamo računovodstvenu operativu sa obukom poslodavaca i zaposlenih, vršimo internu kontrolu poslovanja ukoliko već poslujete na tržištu i usaglašavamo sva normativno - pravna akta u vašem preduzeću sa važećim zakonima ili vam dajemo smernice i uputstva i vršimo odabir poslovnih partnera za vas.

Gajenjem individualnog pristupa prema svakom klijentu postižemo da u zajedničkom radu imamo bolju preglednost vaših trenutnih potreba, a samim tim možemo brže da reagujemo na postavljene zahteve i u mogućnosti smo da uzajamno kontrolišemo zajednički rad. Pomoći ćemo vam da upravljate pomoću ciljeva postavljenih ispred vas i vaše firme i vaših zaposlenih.

U uslovim tržišne tranizicije u kojoj poslujemo i kada smo u obavezi da se svakodnevno prilagođavamo novim zakonima koji se usklađuju sa evropskom unijom, nije lako to sve u praksi primenti i usvojiti.

Po dolasku u vašu firmu obavićemo informativni razgovor i videti kakvo je trenutno stanje po pitanju organizacije računovodstva i stanja poslovnih knjiga. Na osnovu toga predložićemo vam korake koje treba preuzeti, a u zajedničkom dogovoru napraviti plan i strategiju rada u skladu sa potrebama i prioritetima vaše firme. Saradnju možete u bilo kom trenutku prekinuti ako želite.

Svi vaši podaci i informacije koje tokom rada dobijemo od vas za nas predstavljaju poslovnu tajnu i diskretnost je zagarantovana.

Želimo još da vam skrenemo pažnju da je broj poslodavaca sa kojima smo u mogućnosti da održavamo ovakav vid saradnje ograničen.

Informišite se

Klijenti o nama

Klijenti o nama

Prijatelj sajta

 

Facebook

Gde se nalazimo?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa